Welcome to Ro-Mixers

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

romixers_team

Administrator
 • Content count

  68
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Incepator

About romixers_team

 • Rank
  Membru Avansat
 • Birthday

Recent Profile Visitors

229 profile views
 1. Activitatea tuturor adminilor se va monitoriza constant si se va intocmi un raport pentru fiecare admin in parte odata la 14 zile (2 saptamani). Adminii care la prima monitorizare nu au aceasta perioada nu vor primi si nu vor fi influentati de primul raport, ci de cel de al doilea facut la 28 de zile (4 saptamani) luandu-se in calcul activitatea lor doar ultimele 14 zile (2 saptamani). De la o monitorizare la alta se va tine cont de sanctiunile date la monitorizarea precedenta. Mai jos este lista actualizata cu privire la adminii serverelor si situatia fiecaruia in parte: La 1 greseala de promovare reclama sau alte comunitati se revoca adminul (fara posibilitatea de redobandire). La 5 greseli de ban pe motiv de cod se revoca adminul. La 3 greseli de kick sau ban fara motiv se revoca adminul. Pentru alte sanctiuni se va consulta articolul 4 din [Regulament] - Servere war CS 1.6. Adminii care nu au activitate in decursul a doua verificari vor avea parte de revocarea adminului fara posibilitatea de redobandire timp de 14 zile. Dupa aceste zile pot face o noua cerere de admin. Adminii al caror acces a fost revocat de 2 ori in decursul a 4 verificari si care au doua cereri de admin acceptate nu vor mai putea dobandi la a treia cerere de admin acces, cererea fiind respinsa din start. ACTIVITATEA = prezenta activa pe forum cu raspunsuri in cereri (de obtinere admin, overwatch, unban, ban, etc.) + minim 5 event-uri per verificare. VERIFICAREA = analizarea activitatii adminilor odata la 14 zile (sau doua saptamani). In conditiile in care un admin nu poate activa in cadrul comunitatii datorita oricarui tip de problema, indiferent pentru cat timp, este asteptat cu o informare privind absenta sa astfel incat sa isi poata pastra adminul si sa nu ii fie analizata activitatea pe perioada cat va lipsi - [Model] - Informare absenta. De asemenea adminii care doresc sa se retraga o pot face creand o cerere de retragere astfel incat propriile cereri viitoare de admin sa nu fie influentate de activitatea lor negativa - [Model] - Cerere retragere. Steam id numerical: Greseala 1: Greseala 2: Greseala 3: Greseala 4: Greseala 5: Perioada de downgrade: E-mail:
 2. Mai jos gasiti lista actualizata in functie de data efectuarii cu privire la toate donatiile facute in cadrul Romanian Mixers (Ro-Mixers) si/sau BS (Bandit Sentimental). Nume pe forum / Link de la profil / Link profil Steam / Suma / Data donatiei
 3. Fiind in continua dezvoltare este nevoie de donatii din partea userilor. Multumim anticipat fiecarui user ce urmeaza sa doneze sau nu - celor ce doneaza le multumim nu numai pentru donatie, iar celor ce nu doneaza le multumim ca sunt alaturi de noi prin activitatea lor. In vederea efectuarii unei donatii tot ceea ce trebuie sa faceti este sa accesati urmatorul link si sa aveti un cont paypal cu un card valid in sistem. Doneaza prin PayPal Se va deschide o fereastra in care va trebui sa specificati suma ce urmeaza a fi donata (ex: 1,00 EURO insemnand 1 EURO, ex2: 100,00 EURO insemnand 100 EURO) si de unde puteti selecta moneda in care doriti sa realizati donatia. Va multumim si incercam sa facem totul pentru a putea oferi un gaming placut si o navigare cat mai placuta userilor nostri !
 4. Ne face placere sa va anuntam ca suntem in cautare permanenta de noi parteneriate. In prezent dezvoltam un parteneriat fructuos cu Bandit Sentimental, insa acest aspect nu ne retine din a crea si/sau agreea noi parteneriate. Asadar daca doriti sa deveniti partenerul nostru (fie al comunitatii Ro-Mixers , fie al Bandit Sentimental) intr-un fel sau altul va asteptam cu un mesaj scris la urmatoarele adrese: MAIL: parteneriat@ro-mixers.eu (pentru Ro-Mixers) Whatsapp: 0738 842 196 (pentru Bandit Sentimental) Nu avem un model anume de parteneriat, insa suntem deschisi oricarui schimb de link-uri, oricaror idei din partea celor ce doresc parteneriate cu noi. Promitem sa nu fim obtuzi in decizii, sa discutam parteneriatele si sa ajungem la o forma finala ce este agreata de ambele parti astfel incat sa fie un plus si de o parte si de alta a celor ce se pun la "masa discutiilor". Va aducem la cunostinta ca asteptam toti doritorii de parteneriate ale comunitatilor ce au acelasi profil ca si al nostru, dar suntem in acelasi timp deschisi la a face parteneriate si cu alte site-uri, sau comunitati ce nu se refera neaparat la gaming (muzica de exemplu). Nu uitati ca la cererea unui parteneriat atat pe mail cat si pe whatsapp sa furnizati si o adresa de contact (mail si/sau numar de telefon si/sau facebook si/sau instagram) astfel incat sa putem tine legatura in cel mai usor mod posibil. Va punem la dispozitie si o lista de parteneriate care deja functioneaza pentru a va inspira sau pentru a le agrea deja asa cum sunt: Website / Pagina Parteneri si parteneriate / Ro-Mixers . Parteneri - Sectiunea Preturi si modalitati de parteneriat. In discutiile ce urmeaza sa le avem premergatoare viitoarelor parteneriate vom prezenta si un raport de trafic pentru toate paginile comunitatii (tot ceea ce tine de domeniul ro-mixers.eu).
 5. Bandit Sentimental aka BS Ganduri si comert, restul sunt tarana si praf. Media Influencer; Speaker Motivational & Online shop Te asteptam sa ne scrii pe whatsapp povestea ta (0738 842 196). BS va crea postari atat pe Youtube cat si pe Instagram in nume si scop propriu, insa va crea in acelasi timp si/sau separat publicitate pentru Ro-Mixers. Weebsite (acceseaza site-ul oficial - Don't forget to check everyday): Pe Youtube (acceseaza Youtube - Don't forget to subscribe): Pe instagram (acceseaza Instagram- Don't forget to follow us): Bandit Sentimental este parte legala pentru toata activitatea desfasurata de Ro-Mixers si partea juridica pentru viitoarele competitii ale Ro-Mixers de dupa 1 mai 2020. Bandit Sentimental este creatorul si posesorul drepturilor de autor pentru toate platformele Ro-Mixers, este creatorul tuturor temelor si continutului logistic pus la dispozitia Ro-Mixers (site-ul http://www.ro-mixers.eu si subdomeniile sale - spre ex: http://www.ro-mixers.eu/forum). De asemenea Bandit Sentimental se ocupa si de managerierea serverelor de gaming din comunitate si de managerierea Grupului de Steam Ro-Mixers (excluzand de aici downgrade / upgrade / accese admini). Contact: + (40) 0738 842 196 In reteaua Vodafone 032496 Sector 3, Bucuresti, Romania bs@ro-mixers.eu
 6. Ne face placere sa va anuntam ca intrare in oricare dintre clanurile comunitatii este gratuita si se face pe baza unei cereri sau a unui acord verbal obtinut fie pe servere fie pe forum (prin PM) cu managerii clanului in care doriti sa intrati. Asadar, fara prea multe alte comentarii trebuie sa stiti ca inainte de intrarea in clan si dupa intrarea in clan primeaza cateva aspecte foarte importante pentru noi toti, indiferent de ce clan vorbim. Acestea sunt: Respectul Bunul simt Skill-ul in gameplay Disponibilitatea de joc (timpul) Lista clanurilor disponibile in care poti intra se afla aici sau poti sa iti creezi chiar tu propriul clan trimitand un mail pe adresa dezvoltare@ro-mixers.eu cnf modelului de mai jos: Clan name: Clan Tag: Membri ce vor modera sectiunea (maxim doi): Forumurile dorite: Canal Team Speak: Da, dorim / Nu dorim (maxim 1 canal principal) Canal Discord: Da, dorim / Nu dorim (maxim 1 canal principal) Subcanal Team Speak: maxim 3 subcanale Subcanal Discord: specificati audio sau text pentru fiecare in parte - maxim 3 subcanale Alte informatii ce credeti ca ar putea fi utile:
 7. In cadrul tuturor serverelor de war din aceasta comunitate va aducem la cunostinta urmatoarele: 1vs1 / 2vs2 / 3vs3 / 4vs4/ 5vs5 Pentru o mai buna functionalitate toate serverele au functia de automanageria un meci scoasa, astfel incat nu se poate executa un meci fara ca macar un admin sa fie de fata. Cu toate acestea am hoatarat ca oricine intra pe server chiar daca este admin sau nu, avand in vedere faptul ca la un moment dat pe server pot fi playeri sa se porneasca automat un demo si sa se poata face practice sau play4fun. Inceperea unui meci se poate face cu runda de lame sau nu, in functie de preferinta adminului tinand cont insa si de playerii de pe server. Cea mai important comanda pentru organizarea unui mix sau pentru admini vor fi comanzile ce se vor da in chat (say sau say_team): /war sau /mix - afiseaza meniul de mix /spec, /ct, /t - muta playerii individual in echipa aleasa /setari - impune anumite setari tuturor playerilor /score - afiseaza scorul de meci la momentul executarii comenzii Demo ON sau HLTV De asemenea tinem cont ca in ziua de astazi nici o configuratie PC nu mai vine cu un spatiu pe HARD scazut (plus ca exista unelte de capacitate externa), fapt pentru care am hotarat sa nu inchiriem permanent un HLTV, ci sa se creeze de fiecare data cand un player intra pe server un demo in directorul acestuia cstrike sub numele: MixX.Ro-Mixers.EuTIPZZ/LL/AAORAHH/MM/SS.dem unde: X - numarul serverului ZZ - ziua in care se inregistreaza demo-ul LL - luna in care se inregistreaza demo-ul AA - anul in care se inregistreaza demo-ul HH - ora la care a inceput sa se inregistreze demo-ul MM - minutul la care a inceput sa se inregistreze demo-ul SS - secundele la care au inceput sa se inregistreze demo-ul Playerii ies (sau fac drop) sau am playeri afk In cazul in care oricare player iese de pe server acesta identifica asta in timp util (la fiecare 5 secunde) urmand ca mai apoi in secunda 6 sa scoata parola in mod automat daca aceasta exista pe server. Avand in vedere ca pe parcursul unui meci poate interveni o urgenta la oricare dintre playeri atunci am hotarat ca playerii ce sunt afk mai mult de 120 de secunde de la comanda de incepere a unui mix sa primeasca automat kick astfel incat orice echipa ce are un jucator de rezerva asteaptand sa intre sa o poata face in maxim o runda. Astfel odata cu intrarea pe server, daca sunteti AFK 120 de secunde primiti kick, regula aplicandu-se doar pentru momentul in care este un mix in desfasurare pe server.. Un admin uita parola Avand in vedere experienta anilor trecuti si faptul ca foarte multi admini ieseau uitand serverul parolat acum trebuie sa stiti ca nu mai este nevoie sa va faceti griji din aceasta privinta in cadrul serverelor noastre de war. In momentul in care pe server sunt mai putin de 9 playeri, serverul scoate automat parola. Asadar, serverele noastre de war, daca nu au minim 10 playeri nu pot sta parolate si asta se intampla in mod automat. Reamintim insa ca pluginul inca vede serverul ca fiind parolat, desi aceasta nu este, si pe viitor nu va va lasa sa setati o alta parola. Odata ce serverul scoate parola, pentru a seta o noua parola este necesar in prealabil folosirea comenzii Dupa aceea se poate seta o alta parola folosind una dintre parolele disponibile in meniul de parole dupa comanda
 8. Toate comenzile din cadrul serverelor de war se pot afla tastand in consola amx_help. Pluginul de baza adminhelp.amxx a fost modificat astfel incat: comanda amx_help este disponibilia pentru toata lumea (admini si playeri) anumite comenzi au fost scoase si pastrate doar pentru owneri si co-owneri - vizibile in fisierul users.ini Mai jos este o lista cu toate comenzile ce pot fi date pe server, de toti playerii indiferent daca au admin sau nu: Printeaza in consola lista tuturor adminilor de pe server * Playerii care nu au acces de admin vor fi afisati in utlimul grad odata cu aceasta comanda amx_who / admin_who Afiseaza in consola lista tuturor comenzilor disponibile pe server *Pentru o mai buna vizionare va sfatuim sa mariti in lungime fereastra consolei amx_help Afiseaza in chat harta pe care se joaca la momentul exxecutarii comenzii say currentmap Afiseaza in chat situatia Friendly Fire (pornit sau oprit) say ff Afiseaza in chat harta pe care urmeaza sa se joaca say nextmap Afiseaza in consola lista tuturor hartilor disponibile in cadrul serverului amx_showmap / amx_showmaps Pluginul te vede ca doresti respawn si te reinvie in propria baza * Comanda se poate executa doar in cadrul rundelor de warm. ** Daca nu este un meci in desfasurare si nu este warm, comanda se executa in mod automat de catre server pe orice player mort. say/say_team /respawn Pluginul afiseaza rezultatul unui meci in desfasurare ori de cate ori se cere. say/say_team /score In cazul playerilor - afiseaza un mesaj in chat adminilor In cazul adminilor - afiseaza un mesaj in chat celorlalti admini say_team @ mesaj In continuare detaliem comenzile ce pot fi folosite doar de admini ce au obtinut adminul in urma unei cereri facute aici si astfel au dobandit optiunea de a chema playerii la mix fie prin event pe grupul de steam fie prin anuntarea unui mix cu mesaj in camera de chat a grupului: 1: amx_addban <name> <"authid" or ip> <time in minutes> <reason> 2: amx_ban <nick, #userid, authid> <time in minutes> <reason> 3: amx_banip <nick, #userid, authid> <time in minutes> <reason> 4: amx_banmenu - displays ban menu 5: amx_chat <message> - sends message to admins 6: amx_csay <color> <message> - sends center hud message to all players 7a / 7b: PAROLA - set / remove a server password 8: amx_extendmap <number of minutes> - extend map 9: amx_kick <name or #userid> [reason] 10: amx_kickmenu - displays kick menu 11: amx_last - list the last few disconnected clients info 12: amx_map <mapname> 13: amx_mapmenu - displays changelevel menu 19: amx_menu - displays menus available to client 20: amx_nick <name or #userid> <new nick> 21 / 22: PAUZA - Pune pauza / Scoate pauza 23: amx_say <message> - sends message to all players 24: amx_showip < nume, * > 25: amx_slap <name or #userid> [power] 26: amx_slapmenu - displays slap/slay menu 27: amx_slay <name or #userid> 28: amx_ss <nume> 30: amx_teammenu - displays team menu 31: amx_tsay <color> <message> - sends left side hud message to all players 32: amx_vote <question> <answer#1> <answer#2> 33: amx_votemap <map> [map] [map] [map] 34: amx_votemapmenu - displays votemap menu Am pastrat cele mai importante comenzi pentru final. Cele pentru organizarea unui meci la care toti adminii au acces: 14a: amx_t - muta un jucator la Tero sau direct in chat /t nume 14a: amx_ct - muta un jucator la CT sau direct in chat /ct nume 14a: amx_spec - muta un jucator la Spec sau direct in chat /spec nume 15a/15b: say/say_team /war sau say/say_team /mix 16: Optiunea 1 (Toti jucatorii Spectators) - Afiseaza playerii spectator 17: Optiunea 2 (Runda Cutite) - Porneste o runda de lame 18: Optiunea 3 (Runda Incalzire) - Porneste rundele de incalzire 22: Optiunea 4 (Porneste Mix/War) - Pornirea meciului propriu-zis 29: Optiunea 5 (Restart) - Restarteaza prima sau a doua parte. 35: Optiunea 6 (Anuleaza Mix/War) - Opreste un meci ce este in desfasurare. 36a / 36b / 36c / 36d / 26e / 36f: (Alege o parola) - Ajuta la punerea unui meci in sub parola in cazul in care pe server sunt minim 10 playeri. 35: amx_unban <authid or ip>
 9. Pentru a afla cum se pot chema playerii la mix foarte usor accesati acest link. Extragem de acolo un aspect foarte important pe care vi-l aducem in atentie, si anume: Se va da event de catre adminul (ii) de pe server in ordinea urmatoare: 1. primul admin intrat pe server 2. daca primul admin intrat pe server este afk va da event adminul cel mai inalt in grad intrat dupa primul admin pe server. 3. daca cei mai sus mentionati nu mai sunt pe server si/sau sunt AFK urmatorul admin cu prioritate la crearea event-ului va fi adminul cel mai demult de pe server cu functia cea mai mare. 4. se poate da event de orice admin, atat timp cat pe server sunt mai multi admini, doar daca exista o intelegere clara intre ei cu privire la cine il va da. Pasul 1: Se vor incarca rundele de warmup din optiunea aferenta dupa executarea comenzii say (sau) say_team /war (/mix), iar mai apoi se va crea un event prin care se anunta mix-ul. Pasul 2: Dupa crearea event-ului si strangerea numarului minim de jucatori pentru inceperea unui mix (2vs2, 3vs3, 4vs4, 5vs5) se va folosi comanda de mutare a tuturor jucatorilor la spectatori (comanda say (sau) say_team /war (/mix) urmata apoi de optiunea aferenta in vederea mutarii tuturor la spec). Info pentru pasul 2: In cazul in care raman jucatori nemutati atunci se vor folosi in consola comenzile amx_t/ct/spec NUME sau direct in chat comenzile /t,/ct,/spec nume. Pasul 3: La libera intelegere in fiecare echipa vor intra un numar egal de playeri (daca meciul este clan war) - sau cate un player (daca meciul este mix) si apoi se va folosi comanda de incepere a rundei de lame de catre admin (prin scrierea in say sau say_team /war (/mix) urmata apoi de optiunea aferenta in vederea rundei de lame). Pasul 4a: La finalizarea rundei de lame daca este un meci intre clanuri atunci cei care castiga runda de lame au dreptul sa optimizeze mix-ul prin a ramane in echipa actuala sau prin a se muta (CT -> T / T -> CT). Info 1 pentru pasul 4a: In vederea mutarii intregii echipe de la CT la T sau invers jucatorii se vor intelege si vor schimba echipele sau adminul ii va organiza prin axm_teammenu si mai apoi se va da comanda aferenta de restart. Info 2 pentru pasul 4a: In cazul in care raman jucatori nemutati atunci se vor folosi in consola comenzile amx_t/ct/spec NUME sau in chat comenzile /t,/ct,/spec nume. Pasul 4b: La finalizarea rundei de lame daca este un mix intre mai multi playeri atunci cnf. pasilor anteriori pe server pe runda de lame ar trebui sa se dea 1vs1. Cel care castiga runda de lame are dreptul de a alege primul un jucator pe care il doreste in echipa sa, iar mai apoi va alege pierzatorul. Se va proceda la fel pana cand ambele echipe vor avea in componenta 5 playeri. Info 1 pentru pasul 4b: In cazul mix-urilor se trece peste etapa in care castigatorul isi alege primul tabara in care sa joace (T sau CT), ea fiind inlocuita de alegerea playerilor. Info 2 pentru pasul 4b: In cazul in care raman jucatori nemutati atunci se vor folosi in consola comenzile amx_t/ct/spec NUME sau in chat comenzile /t,/ct,/spec nume. Pasul 5: Dupa ce s-a trecut de runda de lame si alegeri se va porni mix-ul prin aceeasi comanda data in say sau say_team /war (/mix) si mai apoi se va selecta optiunea aferenta pornirii unui meci. Pasul 6: Echipele se vor schimba de catre plugin automat odata ce s-au jucat cumulat 15 runde. Pasul 6: Echipele se vor schimba de catre plugin automat odata ce s-au jucat cumulat 15 runde. Info 1 pentru pasul 6: In cazul in care raman jucatori nemutati atunci se vor folosi in consola comenzile amx_t/ct/spec NUME sau in chat comenzile /t,/ct,/spec nume. Info 2 pentru pasul 6: Dupa mutare pluginul incepe automat partea a doua a meciului Pasul 7: In cazul in care o echipa castiga 15 runde, iar cealalta echipa castiga tot 15 runde se va porni un nou meci in vederea stabilirii invingatorilor, se vor juca 2/3 sau se va juca o singura runda decisiva, toate astea folosindu-se comanda de chat /war (/mix) si inceperea unui nou meci sarind peste runda de alegeri. Pasul 8: Odata ce una dintre echipe se va departaja se va opri meciul de catre admin prin say sau say_team /war (/mix) si comanda de anulare a unui meci, se va folosi apoi comanda de incepere a unui nou meci si abia dupa aceea poate iesi adminul sau poate ramane pentru inceperea imediata a altui meci - pasul 1. RR ! RESTART-URILE ! PAUZA SI PAROLELE Momentan nu stim daca pluginul functioneaza corect in cazul unui restart in partea a doua. Daca apar probleme in sensul in care se pierde sau se reseteaza scorul/echipe atunci va rugam sa ne transmiteti acest lucru pe oricare dintre canalele noastre de comunicare. In cazul restartarii rundei de lame, restartul se va da folosind efectiv aceleasi comenzi ca si pentru pornirea rundei de lame - vezi pasul 3 In cazul restartarii pe parcursul unui mix/meci, restartul se va da folosind efectiv comanda aferenta de restart din meniu. Pluginul ofera posibilitatea de a pune meciul oricand pe pauza folosind in chat comanda /war (/mix) si optiunea aferenta programarii serverului pe pauza. Odata serverul pauzat acesta afisaeaza un mesaj in chat si opreste practic miscarea tuturor playerilor - se poate folosi in momentul in care una dintre echipe are efectiv redus pana ce vine un nou player. Pentru scoaterea pauzei se va folosi aceeasi comanda in chat /war (/mix) si mai apoi optiunea pentru indepartarea pauzei de pe server care va relua jocul exact din momentul in care serverul a fost pauzat. Serverul scoate in mod automat parola daca nu sunt minim 10 playeri. Parola nu se poate seta prin cvar, ci doar prin comanda in say sau say_team /war (/mix) si apoi selectarea optiunii cu parola dorita (vi se ofera mai multe parole dintre care puteti alege). Pentru indepartarea parolei se va folosi tot comanda in say sau say_team /war (/mix) si apoi selectarea optiunii cu scoaterea parolei. Desi serverul scoate parola in mod automat, pluginul nu vede acest lucru si daca doriti sa setati o noua parola nu va lasa. Pentru a putea seta o noua parola este nevoie ca in prealabil sa folositi optiunea de scoaterea a parolei. Orice parola setata prin plugin pe server este afisata tuturor playerilor in chat, vizibil. ORGANIZAREA ADMINILOR INAINTE SI IN TIMPUL MIX-ULUI Intotdeauna trebuie sa se stie faptul ca se permite un singur event/mix, iar daca in urma acestui event nu se strang playerii necesari desfasurarii unui mix pe server este de datoria playerilor de pe server in frunte cu adminul sa aduca alti playeri in vederea inceperii mix-ului. Este imperial ca la momentul in care se anunta mix-ul prin event serverul sa nu fie parolat astfel incat jucatorii sa poata intra. In momentul in care adminul ce a organizat event-ul nu mai poate juca are obligatia de a gasi un admin inlocuitor daca inainte de momentul de a da drop nu mai sunt si alti admini pe server. In momentul in care un player doreste sa iasa (chiar si admin) are obligatia de a gasi un alt player care sa ii i-a locul - regula de drop se aplica tuturor. Daca pe server sunt mai putin de 10 playeri, parola este verificata constant si se va scoate la fiecare 5 secunde. Se pot organiza pe serverele de war meciuri 1vs1, 2vs2, 3vs3, 4vs4, 5vs5 (exceptie facand cazurile speciale - rezervarile).
 10. Revenim cu vesti bune. Am stabilit ca inca de la inceput, orice admin care dobandeste acces pe oricare dintre serverele de war ale comunitatii, sa primeasca in acelasi timp si acces la a putea crea event-uri pe Grupul de Steam Romanian Mixers (Ro-Mixers - abreviere rmnmix) si la a putea posta pe camera de chat a grupului acolo de unde playerii vor veni intr-un numar destul de mare si rapid la mix-uri. Aceasta decizie vine la pachet si cu cateva responsabilitati ce sunt evidente si clare din regulamentele acestei comunitati: Se va organiza cate un singur event (maxim) pe grupul de steam pentru fiecare mix in parte. Se va da event de catre adminul (ii) de pe server in ordinea urmatoare: 1. primul admin intrat pe server 2. daca primul admin intrat pe server este afk va da event adminul cel mai inalt in grad intrat dupa primul admin pe server. 3. daca cei mai sus mentionati nu mai sunt pe server si/sau sunt AFK urmatorul admin cu prioritate la crearea event-ului va fi adminul cel mai demult de pe server cu functia cea mai mare. 4. se poate da event de orice admin, atat timp cat pe server sunt mai multi admini, doar daca exista o intelegere clara intre ei cu privire la cine il va da. Pentru informatii cu privire la cum se pot aduce usor playeri la mix este important de stiut si citit acest topic. Avand in vedere cele spuse va multumim pentru intelegere si va asteptam cu cererile de admin aici. Gradul mai mare de admin se va stabili cnf. amx_who. Va multumim !
 11. Playerii ce dobandesc admin primesc in mod automat pe forum functia Moderator (Steam acces) ce le va permite sa creeze event-uri pe grupul de steam. Cunoasterea tuturor regulamentelor platformelor Ro-Mixers. Nici un warn activ la momentul cererii. Minim 14 ani impliniti. Detinerea unui cont steam pe care sa fie activ Counter - Strike 1.6. Sa fie deja la momentul cererii membru in cadrul Grupului de Steam Ro-Mixers (rmnmix). Sa aibe minim 150 prieteni pe Steam (vizibili in Friends list - online+offline). Sa isi invite 100 prietenii de pe steam in cadrul Grupului de Steam Ro-Mixers (rmnmix). Completarea tuturor datelor cerute in profilul forumului inclusiv avatar si semnatura. Asteptam toate cererile pentru aceasta functie cnf. modelului printr-un topic nou aici. Dupa ce mai multi membrii din cadrul THE BOARD si THE TEAM isi vor da cu parerea CEO sau THE BOARD va tine cont si se va acorda sau nu accesul in functie de pareri (la 3 pareri negative se va respinge cererea de admin). * Titlul topicului trebuie sa fie: Cerere Admin (nickname in joc) - SERVER Nume si prenume: Varsta: Anul nasterii: Primele 7 cifre din CNP: Am trimis numarul de invite-uri in grup necesare: Numarul de minute aprox pe care crezi ca le vei petrece in comunitate / zi / toate platformele Ro-Mixers: Am citit toate regulamentele din Regulamente si informatii comunitare / Lista de regulamente:
 12. Nick: Demo: Motiv:
 13. EVERLAST Pauza M3K@ WOLF bobo
 14. In vederea informarii comunitatii cu privire la retragerea unui admin acesta va trebui sa faca o cerere dupa modelul urmator aici: * Titlul topicului trebuie sa fie: Cerere retragere (nickname admin in joc) - SERVER Steam ID numerical: Pe viitor mai doresti sa fii admin in Ro-Mixers: * Am fi foarte incantati daca in viitor nu mai doriti sa fiti admin in Ro-Mixers sa aflam motivele pentru aceasta decizie pentru a stii, noi, ca si comunitate, ce avem de inbunatatit.
 15. In vederea informarii comunitatii cu privire la absenta unui admin acesta va trebui sa faca o cerere dupa modelul urmator aici: * Titlul topicului trebuie sa fie: Informare absenta (nickname admin in joc) - SERVER Steam ID numerical: Perioada de absenta: * Nu este nevoie sa specificati motivul.

Designed by

-------------------------

Contact them:

Steam Group & Contact

Informations:

Valabil in reteaua Vodafone
-------------------------

Reach us:

PC: 032496, Sector 3, Buc, RO