Welcome to Ro-Mixers

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
Followers 0
romixers_team

[Regulament] - Forum

1 post in this topic

Va incurajam si sfatuim sa completati intregul profil cu toate informatiile cerute astfel incat sa va bucurati de o experienta de gaming inalta si pentru a avea acces mai rapid in a creste in rang in comunitate ori pentru a putea dobandi o functie in cadrul forumului Romanian Mixers.

Crearea unui cont pe acest forum atrage de la sine imediat dupa aceasta, dreptul oricaror membrii ce detin functii sa va avertizeze, verbal, prin warn sau orice alte mijloace puse la dispozitie de catre comunitate, in momentul in care nu se respecta prezentul regulament. Argumentul ca nu aveati cunostinta despre o anumita regula sau despre prezentul regulament in sine este nul si nu poate influenta in nici un mod sanctiunea.

Articolul 2 : LOG IN/REGISTER / CONTURI

Nu este permisa folosirea mai multor conturi de catre acelasi utilizator.
In vederea recuperarii unui cont a carui parola a fost uitata folositi functia I forgot my password.
Va sfatuim ca la momentul inregistrarii sa folositi un user, o adresa de mail si o parola ce nu sunt comune dar pot fi tinute minte usor ori cele pe care le folositi adesea intr-o aplicatie in care intrati frecvent.
By default, nu este permisa folosirea aceleasi adrese de mail pentru crearea a doua conturi. Identificarea unui user cu mai mult de un cont in cadrul forumului duce la banarea contului (urilor) nefolosite si avertizarea prin warn pe contul folosit cel mai recent.

Articolul 3 : LIMBAJUL

In cadrul acestui forum nu se accepta posturi cu:

  • injurii
  • bullying
  • continut rasist
  • limbaj pornografic
  • limbaj licentios
  • atacuri directe la userul ce a facut postarea si nu la postare in sine

In situatia in care un user foloseste un astfel de limbaj, indicam celorlalti membri sa raporteze postul in cauza si sa nu raspunda cu aceeasi moneda (folosind acelasi limbaj) pentru a nu fi nevoiti sa sanctionam doi useri cu warn, ci doar autorul postului initial.

Articolul 4 : INFORMATIILE PERSONALE SI POSTAREA

In momentul crearii unui cont orice membru va avea un avatar default. Acesta poate fi schimbat atat timp cat respecta cerintele afisate in cadrul paginii de schimbare avatar, la fel ca si semnatura ce apare in dreptul fiecarui post facut.

De asemenea, daca la inregistrare nu au fost completate corect anumite campuri acestea se pot modifica in cadrul Your account name / Profile.

La crearea topicurilor folositi modelul de creare topic (acolo unde exista) si verificati daca topicul se incadreaza in sectiunea corecta acolo unde urmeaza sa il postati. Nu dati un nume aberant sau care nu are legatura cu topicul in titlu astfel incat el sa fie usor de gasit dupa postare de catre alti membrii pe care i-ar putea ajuta. Nu copiati mesajele de pe alte forumuri.

Nu postati reply-uri cu mesaje scurte ce sunt interzise (ex: fain, gg, ms, folositor), nu utilizati in exces smile-uri, imagini, fontul marit sau scrisul colorat decat daca aceste functii sunt utile in cadrul mesajului sau al topicului.

Postarea aceluiasi reply/topic de mai multe ori, indiferent de scuza, este strict interzisa.

Ori de cate ori doriti sa cautati ceva in cadrul forumului folositi functia Search (dreapta - sus), si nu postati un topic in care efectiv sa intrebati daca gasiti ceea ce cautati.
Toate acestea abateri se sanctioneaza cu warn.

Articolul 5 : RECAPITULARE SANCTIUNI SI SANCTIUNI SPECIALE

WARN (valabilitate 30 de zile - by default): folosirea mai multor conturi de acelasi user (aditional - banarea conturilor asociate) /  limbaj neadecvat (cnf. articolului 3) / neincadrarea in sectiunea corecta a unui topic, titlu inadecvat acordat unui topic, copierea mesajelor de pe alte forumuri (aditional stergerea acestuia) , postarea aceluiasi reply sau topic de mai multe ori (cnf. articolului 4 - aditional stergerea acestuia) / bump topic in mai putin de 48 de ore (aditional stergerea mesajului de bump) / semnatura inadecvata (aditional stergerea acesteia) / avatar inadecvat (aditional stergerea acestuia).
BAN FORUM (valabilitate 30 de zile): reclama fara intentie (aditional stergerea acesteia).
BAN FORUM (valabilitate permanenta): conturile multiple (cnf. articolului 2) / reclama in mod voit si constient (aditional stergerea acesteia).

Articolul 6 : CUM OBTIN FUNCTIE PE FORUM ?

In vederea obtinerii functiei pe forum sau a verificarii disponibilitatii functiilor ce pot fi ocupate pe forumul Romanian Mixers (Ro-Mixers) accesati reply-ul incorporat de mai jos :

 
Articolul 7 : IN ATENTIA CELOR CU FUNCTII PE FORUM

Folosirea comenzilor in mod abuziv asupra oricarui utilizator al comunitatii Ro-Mixers in cadrul acestui forum este strict interzisa. In vederea unei reclamatii in acest sens orice membru ce detine functie in cadrul forumului poate ramane fara ea si de asemenea poate primi si ban permanent in cadrul platformelor tinand cont de gravitatea faptelor savarsite. In plus se poate pierde si accesul la celelalte platforme prin banare ip, mail, user id, steam id, etc.

 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0

Designed by

-------------------------

Contact them:

Steam Group & Contact

Informations:

Valabil in reteaua Vodafone
-------------------------

Reach us:

PC: 032496, Sector 3, Buc, RO