Welcome to Ro-Mixers

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
Followers 0
romixers_team

[Regulament] - Grupul de steam Ro-Mixers

1 post in this topic

Prezentare generala / Anunturi / Event-uri / Membri / Comentarii / Campaniile Ro-Mixers.

Quote

IERARHIE IN CADRUL ROMANIAN MIXERS (RO-MIXERS)
1. Nimeni nu este mai presus de regulament si toti sunt sanctionabili indiferent de functie.
2. Oricine poate obtine o functie atat timp cat indeplineste conditiile pentru aceasta.
3. Ideile de dezvoltare sau implementare, inbunatatirile, sunt bine venite indiferent de la cine provin (pot fi chiar si de la THE USERS). Acestea vor fi analizate cnf. pct. 4.
4. In cadrul comunitatii, aprobarile unor schimbari, sau implementarea anumitor idei se face doar de catre CEO, dupa o consultare in prealabil cu THE BOARD. Acestia la randul lor inaintea acestei consultari (cu CEO) trebuie sa aibe o consultare cu toata echipa sau majoritatea echipei THE TEAM (50% + 1).

 • Grad Steam Group = Grad Forum - Rol in administratie - Ierarhie
 • Owner (aka Detinator Steam Group) = Administrators - Servers Owner - CEO
 • Officers = Manager server - Servers Co Owner - THE TEAM
 • Moderators = Moderator (Steam acces) - Servers Admin - THE TEAM
 • Members = Members - Player - THE USERS
Quote

Regulament grup steam - Romanian Mixers (Ro-Mixers) [ abreviat rmnmix ]

 

Articolul 1 : INFORMATII GENERALE

Avand in vedere ca am fost copiati si plagiati de atatea ori tinem sa facem cateva precizari foarte importante pentru noi si pentru utilizatorii nostri:

:xSuntem primul grup de steam de acest gen infiintat pe platforma Steam, mai apoi copiat de cele mai multe comunitati din Romania.
:xDe-a lungul vremii logo-ul Ro-Mixers a suferit modificari radicale, iar majoritatea grupurilor ce au acest nume in prezent - care inca ne copiaza - au si acum aspectul vechiului nostru logo oficial - cel cu steagul Romaniei - Este evident de ce aveam steagul pe logo.
:xToate grupurile de genul nostru ce au intr-un fel sau altul aceeasi denumire cu noi si/sau vor sa creeze aceleasi beneficii sunt mai recente decat data la care noi ne-am infiintat.
Grupul de Steam Romanian Mixers cunoscut si ca Ro-Mixers abreviat rmnmix a luat nastere in Bucuresti, Romania la data de 03 oct 2010, iar in prezent poate fi accesat la urmatoarele adrese:

 1. https://steamcommunity.com/groups/Ro-Mixers
 2. http://steamcommunity.com/groups/Ro-Mixers
 3. https://www.steamcommunity.com/groups/Ro-Mixers
 4. http://steamcommunity.com/groups/Ro-Mixers
 5. https://ro-mixers.eu/steam
 6. http://ro-mixers.eu/steam
 7. http://www.ro-mixers.eu/steam
Articolul 2 : PERMISIUNI SI ACCESE

Pe grupul de steam se pot obtine asa cum am indicat si mai sus in ierahie, corelat cu ierarhia generala a comunitatii ce poate fi gasita aici urmatoarele accese:
Officers = Moderator <> Moderators = Moderator (Steam acces) <> Members = Members.
In grupul de steam poate intra orice player din comunitate si dobandeste instant functia de Members ce ii va permite urmatoarele activitati:

 1. sa invite pe oricine in grup din lista de prieteni.
 2. sa invite in camera de chat (chiar daca este privata) si alti membrii ai grupului.
 3. sa posteze comentarii.

Functia de Moderators este corelata cu functia de pe forum de Moderator (Steam acces) si este acordata oricarui admin ce are acces pe server. Ea permite:

 1. acelasi acces ca si al unui Members = Members +
 2. crearea si editarea event-urilor.
 3. organizarea camerei de chat publica sau privata.

Ultima functie ce poate fi obtinuta pe grupul de steam este cea de Officers corelata cu functia de pe forum de Moderator si permite urmatoarele:

 1. acelasi acces ca si al unui Moderators = Moderator (Steam acces) +
 2. upgrade sau downgrade membrilor pe grupul de steam.
 3. alegerea jucatorului saptamanii (doar cnf prezentului regulament - pct ce descrie cum se alege acest player).
 4. stergerea comentariilor ce incalca prezentul regulament.
Articolul 3 : LIMBAJUL

In niciuna dintre sectiunile acestui grup nu se accepta posturi cu:

 • injurii
 • bullying
 • continut rasist
 • limbaj pornografic
 • limbaj licentios
 • atacuri directe la userul ce a facut postarea si nu la postare in sine
 • promovarea altor valori ce nu au legatura sau nu au aprobare din partea comunitatii.

In situatia in care un user foloseste un astfel de limbaj, indicam celorlalti membri sa raporteze postul in cauza (cnf. Reclamatii,sugestii si sistemul de warning) si sa nu raspunda cu aceeasi moneda (folosind acelasi limbaj) pentru a nu fi nevoiti sa sanctionam doi useri cu ban/kick/downgrade, ci doar autorul postului initial.

Articolul 4: POSTAREA

Nu postati comment-uri cu mesaje scurte ce sunt interzise (ex: fain, gg, ms, folositor) si nu utilizati in exces smile-uri. De asemenea este interzisa postarea de link-uri ce nu se refera la alte pagini ale Romanian Mixers si sau orice fel de reclama (ex: link cu fragmovie youtube). Astfel de comentarii nu sunt admise si se va proceda la stergerea lor si excluderea din grup prin kick. Postarea aceluiasi comment de mai multe ori, indiferent de scuza, este strict interzisa si se sanctioneaza cu stergerea comment-urilor duplicate (iar daca este cazul kick).

Articolul 5: EVENT-URI

Vezi Categoria Servere Mix / Forumul Servere Mix/Competitii / Forumul Informari generale cu privire la serverele de war / Topicul Cum se poate strange lumea la mix
Nerespectarea acestui articol in functie de gravitate poate avea doua consecinte:

 1. scoaterea accesului de pe grupul de steam pentru 2 saptamani - pastrarea adminului pe server.
 2. scoaterea accesului de pe grupul de steam permanent - posibilitatea de ban permanent pe steam group - scoaterea adminului - dreptul de a avea admin suspendat pentru 90 de zile.
Articolul 6 : RECAPITULARE SANCTIUNI SI SANCTIUNI SPECIALE

DOWNGRADE: postarea aceluiasi comment sau event/mix de mai multe ori (aditional stergerea duplicatelor).
KICK: limbaj neadecvat (cnf. articolului 3) / comment-urile ce se pot incadra la articolul 4.
BAN: postarea de link-uri ce nu fac parte din Ro-Mixers/ crearea de event-uri ce nu au legatura cu mix-urile din Ro-Mixers.
STEAM ACCES REMOVE FOR 2 WEEKS: postarea aceluiasi event/mix de mai multe ori (aditional stergerea duplicatelor) pentru event-uri pe Ro-Mixers.
ADMIN ACCES BLOCK PERMANENT: postarea aceluiasi event/mix de mai multe ori (aditional stergerea duplicatelor) pentru event-urile ce nu au legatura cu Ro-Mixers.

Articolul 7 : CUM OBTIN FUNCTIE PE GRUPUL DE STEAM ?

Cea mai usoara cale de a obtine functie in cadrul grupului de steam este sa devii admin. De altfel in cadrul grupului de steam functii asociate nu au decat adminii de pe serverele Ro-Mixers si Moderatorii de pe forum.
In vederea obtinerii functiei pe forum sau a verificarii disponibilitatii functiilor ce pot fi ocupate pe forumul Romanian Mixers (Ro-Mixers) cu adresa http://www.ro-mixers.eu/forum va invitam sa accesati acest link, iar pentru a obtine admin va asteptam cu o cerere in Categoria Servere Mix/Competitii / Obtine admin.

Articolul 8 : RECLAMATII SI SUGESTII

In vederea inbunatatirii navigarii pe acest forum am pus la dispozitie o modalitate de sugestii si reclamatii cu privire la adresa oricaror membri ce detin functii in cadrul forumului Ro-Mixers ce va fi analizata de administratorii comunitatii urmand sa se aplice deciziile cele mai potrivite acolo unde se constata incalcarea regulamentelor: trimite o reclamatie spre analiza

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0

Designed by

-------------------------

Contact them:

Steam Group & Contact

Informations:

Valabil in reteaua Vodafone
-------------------------

Reach us:

PC: 032496, Sector 3, Buc, RO