Welcome to Ro-Mixers

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
Followers 0
romixers_team

Reclamatii, sugestii si sistemului de warning

1 post in this topic

Quote

INTRODUCERE

In cadrul Ro-Mixers sunt anumite ierarhii ce trebuiesc respectate si anumite regulamente fara de care aceasta comunitate nu ar putea sa existe.

Asadar va rugam sa fiti atenti la posturile pe care le faceti si astfel sa evitati warn-ul. cnf. regulamentelor nu recomandam participarea la provocari ci raportatea acestora in vederea sanctionarii provocatorilor.

Quote

SISTEMUL DE WARNING

Fiecare membru ce nu se supune unuia sau mai multor regulamente de ordine interioara din cadrul comunitatii este pasibil de warn.

1 warn are valabilitate de la 30 la 90 de zile in functie de gravitatea situatiei.

Acumularea a 3 warn-uri active (in acelasi timp) duce la blocarea accesului in cadrul forumului si astfel nu mai puteti folosi la maxim intreaga platforma Ro-Mixers cu toate facilitatile pe care aceasta le ofera.

Quote

SUGESTII SI PROPUNERI

Orice sugestie este bine venita si va fi analizata cnf ierarhiei, cele mai importante dintre ele ajungand pana la CEO (cel care va implementa sau nu propunerea) dupa ce in prealabil a fost dezbatuta de catre intreaga echipa si s-au gasit atat argumentele viabile pentru implementare dar au fost identificate in acelasi timp si argumentele ce ar trage in jos comunitatea sau parte din ea.

In vederea propunerilor de sugestii va rugam sa accesati acest link.

Quote

RECLAMATII

Orice membru al comunitatii poate fi reclamat creand un topic nou aici. Pentru cei care au o functie in cadrul comunitatii va rugam sa ne transmiteti toate datele pe mail la adresa: reclamatii@ro-mixers.eu

Pentru a intelege cat mai bine problema avem pretentia ca in mail sa fie trecuta persoana reclamata (numele de pe platforma), platforma pe care s-au intamplat incidentele (forum, steam, etc. - pentru servere exista topicuri speciale de reclamatii) si de asemenea asteptam sa ne descrieti cat mai in detaliu problema si cele intamplate. Daca se poate sa dovediti si cu poze este mult mai usor sa luam o masura intr-un timp mult mai scurt.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0

Designed by

-------------------------

Contact them:

Steam Group & Contact

Informations:

Valabil in reteaua Vodafone
-------------------------

Reach us:

PC: 032496, Sector 3, Buc, RO