Free hit counter Ro-Mixers . Rezilienza Advertising

Menu Position

Style Color

Box Style

Theme Color

Ro-Mixers . Rezilienza

Rezilienza Advertising

Advertising Steam / Youtube / Instagram / Facebook 8 apr 2020

Romanian Mixers prin Bandit Sentimental a orchestrat realizarea unui clip ce va fi numit Rezilienza advertising ca o traducere libera a faptului ca scopul acestei campanii este una de advertising (in adevaratul sens al cuvantului) fiind printre ultimele redute pe care Ro-Mixers le va arunca pe piata inainte de redeschiderea oficiala. Campania va avea data de incepere in 08 aprilie 2020.

Clipul va fi lansat in cadrul platformei Youtube, urmand a fi manageriat in continuarea in vederea obiectivului general al acestei campanii: instiintarea userilor cu privire la redeschiderea oficiala a comunitatii din data de 1 mai 2020.

Trailer & Full movie
        

Video creat de Bandit Sentimental adaugat in playlistul Trailer & Advertising pentru promovarea redeschiderii oficiale a comunitatii Romanian Mixers.

Acest clip va fi promovat in cadrul tuturor platformelor noastre, preponderent in cadrul Instragram. Bandit Sentimental sustine financiar aceasta promovare.

Perioada de promovare a acestui clip in cadrul Instragrama va intra sub administrarea Bandit Sentimental insa perioada minima de promovare platita este de doua zile, iar perioada maxima de promovare platita nu poate fi mai mare de patru zile, avand in vedere ca imediat dupa aceasta campanie va incepe o alta. Mai multe informatii cu privire la urmatoarele campanii vom oferi cu cateva zile inainte de inceperea acestora.

Multumiri